Een oriënterende les? Bel of app naar 06 - 83 77 63 32

El Naranjo Gitaaronderwijs is sinds 2009 de lespraktijk voor de Spaanse gitaar in Zwolle, met als belangrijkste stijlen de Spaanse Flamenco en lichte muziek. Het onderwijsniveau varieert van absolute beginners tot vergevorderde gitaristen en toelating op conservatoria. Wat de lesprogramma’s bij El Naranjo uniek maakt, is dat ze worden afgestemd op de muzikale voorkeur van iedere leerling en dat er vanaf de eerste lesdag muziek gemaakt gaat worden. Daarnaast vinden er gedurende het cursusjaar en in de zomerperiode vele extra activiteiten plaats.

 

De Spaanse gitaar is zonder meer het meest veelzijdige instrument ter wereld. Geen ander instrument kan zo veel verschillende klanken en sferen oproepen. Daarom leent dit instrument zich al van oudsher voor een enorm breed scala aan muzikale stijlen wereldwijd. Wie een degelijke technische basis heeft om klassieke- of Flamencogitaar te spelen, is dan ook uitstekend in staat om andere muziekstijlen te spelen, zelfs op andersoortige gitaren.

 

Bij El Naranjo bestaan de lessen uit techniek, maar leerlingen krijgen ook onderricht in theorie, historische achtergronden en de psychologie van de muziek, ongeacht het lesprogramma dat ze kiezen. Muziek is verklankte emotie en wordt ook wel ‘de universele taal genoemd’. Dus of je nu Flamencogitarist wil worden of popmuziek wil spelen, je zult los van het leren bespelen van je instrument ook de muziek als verschijnsel gaan begrijpen.

 

Iedere geïnteresseerde kan contact opnemen voor een vrijblijvend oriënterend gesprek van ongeveer 45 minuten, waarin we gaan bekijken wat je muzikale interesses zijn en natuurlijk maken we kennis met het gitaarspelen. Hierna kan je besluiten of je wil starten met lessen en kunnen we desgewenst de roosteropties bekijken.


Een oriënterende les? Bel of app naar 06 - 83 77 63 32

Flamenco

Ritme, temperament en passie. Dat zijn de kernwoorden voor deze unieke muziekstijl die een direct cultureel resultaat is van de veelbewogen en turbulente Spaanse geschiedenis. Nergens anders dan onder de zigeuners van Zuid-Spanje had een vermenging kunnen ontstaan van antieke Indiase ritmes, oriëntaalse melodieën en harmonieën en een gezonde dosis Spaanse felheid en trots.

Lees meer

Tarieven

Download hier de Tarievenlijst en de Algemene Voorwaarden

Contact

Heb je een vraag, wil je een oriënterende les inplannen of een boeking doen? Laat het ons weten via het contactformulier!

 

Ga naar contactformulier

El Naranjo © 2019