Een oriënterende les? Bel of app naar 06 - 83 77 63 32

De term ‘Lichte Muziek’ is feitelijk een containerbegrip, waar ongelofelijk veel muzikale stijlen onder vallen. De meest zuivere definitie is: ‘alle muziekstijlen die niet rechtstreeks uit de klassieke traditie voortgekomen zijn.’ Uitgezonderd de Jazz kan daar dus praktisch alles onder benoemd worden.

 

Bij El Naranjo leer je in eerste instantie om (pop)liederen te begeleiden, zowel met slagwerk als een met een klassieke basis. Uiteindelijk zul je gaan leren begeleiden in een vorm die zo compleet, gedetailleerd en artistiek is, dat je muziek ook zonder zang of solist al een compleet kunstwerk is. Bovendien zul je leren soleren en improviseren.

 

In deze trajecten leer je ook de theoretische kanten van de muziek, zoals het lezen van noten en het begrijpen van harmonieën. Leerlingen mogen zelf bepalen aan welke muziek we gaan werken, dus je krijgt je eigen gewenste lesprogramma.


Een oriënterende les? Bel of app naar 06 - 83 77 63 32

Flamenco

Ritme, temperament en passie. Dat zijn de kernwoorden voor deze unieke muziekstijl die een direct cultureel resultaat is van de veelbewogen en turbulente Spaanse geschiedenis. Nergens anders dan onder de zigeuners van Zuid-Spanje had een vermenging kunnen ontstaan van antieke Indiase ritmes, oriëntaalse melodieën en harmonieën en een gezonde dosis Spaanse felheid en trots.

Lees meer

Tarieven

Download hier de Tarievenlijst en de Algemene Voorwaarden

Contact

Heb je een vraag, wil je een oriënterende les inplannen of een boeking doen? Laat het ons weten via het contactformulier!

 

Ga naar contactformulier

El Naranjo © 2019