Een oriënterende les? Bel of app naar 06 - 83 77 63 32

Al sinds de opening in 2009 hebben leerlingen bij El Naranjo een veelvoud van extra activiteiten bij kunnen wonen, die allemaal gericht zijn op het vergroten van hun kennis en vaardigheden in de muziek. Ieder jaar keren er een aantal terug in de zomerperiode, en per cursusjaar worden er nieuwe ingelast op basis van waar de behoefte in de leerlingengroep op dat moment ligt.

 

Zo zijn er vele gastdocenten langsgekomen om masterclasses of workshops te geven, hebben we geweldige themamiddagen en ensembledagen gehad met musici en verrijkende en inspirerende lezingen verzorgd. De thematiek is altijd breed geweest: van noten leren lezen en harmonieleer tot muziekanalyse, van gitaartechniek tot de geschiedenis en opbouw van de Flamenco, van leerlingconcerten tot studio-opnames, alles heeft de revue gepasseerd en wordt jaarlijks weer geprogrammeerd.

 

Aankomend seizoen zullen los van de eigen projecten een aantal gastdocenten uit binnen- en buitenland workshops komen verzorgen in de Blues, de Jazz, de Gipsy Swing en tot slot de Bossa Nova en Latin Jazz. Meer nieuws volgt in augustus!


Een oriënterende les? Bel of app naar 06 - 83 77 63 32

Flamenco

Ritme, temperament en passie. Dat zijn de kernwoorden voor deze unieke muziekstijl die een direct cultureel resultaat is van de veelbewogen en turbulente Spaanse geschiedenis. Nergens anders dan onder de zigeuners van Zuid-Spanje had een vermenging kunnen ontstaan van antieke Indiase ritmes, oriëntaalse melodieën en harmonieën en een gezonde dosis Spaanse felheid en trots.

Lees meer

Tarieven

Download hier de Tarievenlijst en de Algemene Voorwaarden

Contact

Heb je een vraag, wil je een oriënterende les inplannen of een boeking doen? Laat het ons weten via het contactformulier!

 

Ga naar contactformulier

El Naranjo © 2019